«Φθινοπωρινά Θεατρικά Ταξίδια» 2018 στην Επανομή

«Φθινοπωρινά Θεατρικά Ταξίδια» 2018 στην Επανομή

Ο Δήμος Θερμαϊκού και ο πολιτιστικός βραχίονας του, το ΔΗΠΠΑΚΥΘ, ανέλαβαν να υλοποιήσουν και να διοργανώσουν για δεύτερη χρονιά μια σημαντική πολιτιστική εκδήλωση, ένα θεατρικό φθινοπωρινό φεστιβάλ, στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Επανομής και της Επιτροπής Θεάτρου. Η αγάπη για το θέατρο μιας μικρής ομάδας ανθρώπων και η αθόρυβη αλλά επίμονη δουλειά τους, ανταμείφθηκε… Στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής κάθε μιά από τις πέντε παραστάσεις κατέριπτε το ρεκόρ προσέλευσης της προηγούμενης.

Όλες οι παραστάσεις από ερασιτεχνικούς θιάσους της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης.

Ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου ξεκίνησαν τα «Φθινοπωρινά Θεατρικά Ταξίδια» με την γνωστή κωμική ιστορία του Μολιέρου ¨Κατά Φαντασίαν Ασθενής» που παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου σε σκηνοθεσία της Νέλλυς Δελλή.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κα Κατερίνα Χατζηχριστοφή χαιρετίζει εκ μέρους του Δήμου και των διοργανωτών το θεατρόφιλο κοινό και τους συντελεστές.

Η Κα Φανή Δελή εκ μέρους του Δήμου και της Επιτροπής Θεάτρου (Σόνια Γεροβασιλείου, Κατερίνα Χατζηχριστοφή, Δήμητρα Παζαϊτη, Στέλλα Αρβανιτίδου, Λάζαρος Γιαννούδης και Ηλίας Ζήλας) ευχαριστώντας τον θίασο παρέδωσε σε όλους τους θιάσους την εικονιζόμενη αναμνηστική πλακέτα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Επανομή, Φθινοπωρινές Θεατρικές Συναντήσεις

ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ