Εκδόσεις – Εκτυπώσεις / Publishing – Prints

Photobooks (φωτοβιβλία)

Τα φωτογραφικά βιβλία (photobooks) είναι μια μοντέρνα εφαρμογή, που συνδυάζει την εκτύπωση φωτογραφιών και κειμένων με απεριόριστες επιλογές στον δημιουργικό σχεδιασμό (layout). Το άριστο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα είναι πλέον εφικτό χάρι στην τεχνολογική εξέλιξη της εκτυπωτικής διαδιακασίας (digital offset) και των υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου, που επιτρέπει την παραγωγή ακόμη και ενός μοναδικού αντιτύπου με τις υψηλότερες προδιαγραφές εκτύπωσης και  βιβλιοδεσίας με συγκεκριμένους και σύντομους χρόνους παράδοσης και το κυριώτερο, με προσιτό κόστος.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την μακρά επαγγελματική μου εμπειρία στην επιμέλεια εκδόσεων βιβλίων και εντύπων, σας προσφέρουν ένα μοναδικό βιβλίο, φτιαγμένο αποκλειστικά για σας!

Τα photobooks είναι άριστη εφαρμογή για την παρουσίαση μιας φωτο-ιστορίας που απαθανατίζει την ημέρα του γάμου σας,  την βάπτιση του μικρού σας αλλά και ένα συνέδριο ή  άλλη κοινωνική εκδήλωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Photobooks εδώ.
Δείγματα Photobooks εδώ.

Ψηφιακά άλμπουμ

dig album

Η υψηλή ποιότητα εκτύπωσης των φωτογραφιών (Durst Laser printer) σε φωτογραφικό χαρτί (ματ/γυαλιστερό/σατινέ/μεταλλικό) σε ποικιλία διαστάσεων, η επικόλληση σε λεπτό ενδοφυλλο και η “καλλιτεχνική” βιβλιοδεσία με ράχη και σκληρό καπάκι επενδυμένο με δερματίνη ή/και φωτογραφία συνθέτουν ένα υψηλής ποιότητας μοναδικό αποτέλεσμα, φτιαγμένο ειδικά για εσας!

Τα ψηφιακά άλμπουμ είναι άριστη εφαρμογή για την παρουσίαση  πορτρέτων, οικογενειακών και άλλων αναμνηστικών φωτογραφιών.

Φυσούνα (Αccordion photo album)

Demo_fysouna15x21

Δέκα φωτογραφίες 21 x 15 εκ. σε στυλ φυσούνα, fine art εκτύπωση με υφασμάτινο εξώφυλλο / καπάκι. Μια πρωτότυπη εφαρμογή, που ξεχωρίζει, ένα ιδανικό δώρο.

Εκτυπώσεις

Εκτυπώσεις φωτογραφιών σε διάσταση από 13 x 19 εκ., σε ματ/γυαλιστερό/μεταξωτό/μεταλλικό χαρτί, fine art εκτυπώσεις σε αρχειακών προδιαγραφών χαρτί της κορυφαίας εταιρίας Hahnemuhle, επικόλληση ή πλαισίωση της  αγαπημένης φωτογραφίας σας ή εκτύπωση με τελευαταίας γενιάς pigment 12χρωμων plotter σε μουσαμά, ύφασμα ή αυτοκόλλητο είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες που τα συνεργαζόμενα εργαστήρια προσφέρουν.

Ιδέες…

Η εξέλιξη της τεχνολογίας ψηφιακής εκτύπωσης μας δίνει την δυνατότητα υλοποίησης κάθε ιδέας για προσωπικό ή επιχειρηματικό δώρο, για διακόσμηση, για προβολή, για κάθε χρήση.

Η εκτύπωση σε ύφασμα (μπλουζάκι, καπέλο, τσάντα, τραπεζομάντηλο, σαλιάρα κλπ.), σε ξύλο (παραβάν, επιγραφή, γράμματα κλπ.), σε χαρτί (ημερολόγιο, πάζλ, κάρτα κλπ.) σε κανβά (κορνίζα, τελάρο, παραβάν κλπ.), σε usb flash, σε κούπα, μπρελόκ, σε πλαστικό-βινύλιο κλπ. είναι πλέον εφικτή με άριστα αποτελλέσματα.

Αλλάξτε τον χώρο σας, ανανεώστε το ψυγείο ή την ντουλάπα σας, ζωντανέψτε το παιδικό δωμάτιο, φτιάξτε μοναδικά μαξιλάρια ή τυπώστε φωτογραφία στην γενέθλια τούρτα !!!

[carousel source=”media: 2899,2898,2897,2896,2895,2673,2674,2675,2676,1504,1779″]