το ΠΑΝ-PhotoStory#1_Πρόβες

H εθελοντική θεατρική ομάδα Κύκλος Ζωής του κοινωνικού συλλόγου Δέντρο Ζωής συμπλήρωσε 10χρόνια προσφοράς!!! Όλο αυτό το διάστημα τα μέλη της ομάδας μένουν ΠΑΝτα παιδιά, λένε ΠΑΝτα σ΄αγαπώ, τραβούν ΠΑΝτα εμπρός, αγκάλιαζουν ΠΑΝτα το παραμελημένο 13, φωνάζουν δυνατά ΠΑΝτα κατά της κακοποίησης, τραγουδούν ΠΑΝτα πιασμένοι σφιχτά χέρι χέρι σε ένα κύκλο ζωής.. Με μόνο στόχο τα παιδικά χαμόγελα!

Οι φωτογραφίες είναι από τις πρόβες (26 & 27/5/2022) ενόψη των 3 παραστάσεων στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης 28 & 29/5/2022.

Μουσικό θέμα: Σεραφείμ Γιολδάση, “ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ”.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα μαγεμένο δάσος… ο Απάνθρωπος, στην προσπάθειά του να κατακτήσει τα πάντα ψάχνει να βρει με μανία τον χάρτη που θα τον οδηγήσει στον απόλυτο θησαυρό.. Ο Παν απογοητευμένος, σταμάτησε να πετάει και κρύβεται… Η μικρή Αλίκη αναλαμβάνει δράση… Κακοί λύκοι, πειρατές, νεράϊδες, εποχές και πουλιά-τσιγκάνοι μπλέχονται στο θεατρικό παραμύθι…

Η ερασιτεχνική εθελοντική θεατρική ομάδα “Κύκλος Ζωής”  ξεκίνησε τη δράση της το 2011 στο “Σχολείο της Φύσης” και ενσωματώθηκε το 2013 στις κύριες δράσεις του κοινωνικού συλλόγου ΔΕΝΔΡΟ ΖΩΗΣ.

ΔΕΝΔΡΟ ΖΩΗΣ https://m.facebook.com/dentrozoisorg/

ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ https://m.facebook.com/CircleOfLifeTeam/?tsid=0.7818110290004183&source=result