Φωτοβιβλία / PhotoBooks

Τα φωτογραφικά βιβλία (photobooks) είναι μια μοντέρνα εφαρμογή, που συνδυάζει την εκτύπωση φωτογραφιών και κειμένων με απεριόριστες επιλογές στον δημιουργικό σχεδιασμό (layout)Το άριστο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα είναι εφικτό χάρι στην τεχνολογική εξέλιξη της εκτυπωτικής διαδιακασίας (digital offset) και των υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου, που επιτρέπει την παραγωγή ακόμη και ενός μοναδικού αντιτύπου με υψηλές προδιαγραφές offset εκτύπωση, άριστη βιβλιοδεσία, άμεση και σε συγκεκριμένους χρόνους παράδοση και το κυριώτερο, με προσιτό κόστος. 
 
Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την μακρόχρονη επαγγελματική μου εμπειρία στην επιμέλεια εκδόσεων βιβλίων και εντύπων, σας προσφέρουν ένα μοναδικό βιβλίο, φτιαγμένο αποκλειστικά για σας!
Εκτύπωση
Βιβλιοδεσία
Χαρτί
Φύλλα βιβλιοδεσίας σώματος
Σχεδιασμός
To Photobook μπορεί να μετατραπεί και σε eBook. Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα φτιάξουμε μαζί το δικό σας Photobook ή eBook επικοινωνείστε μαζί μου. 

Δείτε δείγματα Photobooks εδώ.
Φωτογραφίες και δείγματα εφαρμογών και σχεδιασμών εδώ.
 
TIPS —> Τα φωτογραφικά βιβλία (photobook) μπορούν να παραχθούν σε πολλαπλά αντίτυπα, είτε δίνοντας την παραγγελία εξ αρχής, είτε αργότερα, με δυνατότητα μάλιστα απ΄ευθείας παραγγελίας μέσω διαδικτύου.