Εκδήλωση βράβευσης μαθητών & αθλητών του Δήμου Θερμαϊκού

O Δήμος Θερμαϊκού για 5η συνεχή χρονιά τίμησε την προσπάθεια και επιβράβευσε την επιτυχία των μαθητών που αρίστευσαν σε σχολικές μονάδες του Δήμου, συμπεριλαμβανομένων των εβδομήντα πρώτων εισαχθέντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 18.00, στην αίθουσα θεάτρου «ΚΑΠΠΑ 2000» στην Περαία και πλαισιώθηκε μουσικά από την Νεανική και Παιδική Χορωδία του Πυθαγορείου Ωδείου Θερμαϊκού.

Βραβεύθηκαν, επίσης, 22 αθλητές προερχόμενοι από αθλητικούς συλλόγους και σωματεία του Δήμου, που με την εξέλιξη και την πορεία τους κατάφεραν να γεμίσουν υπερηφάνεια τόσο το στενό οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον όσο και το Δήμο, αλλά και έξι Σύλλογοι και φορείς που με την κοινωνική τους προσφορά στέκονται δίπλα στους πολίτες και στο έργο της Διοίκησης.

Τιμώμενο πρόσωπο της εφετεινής εκδήλωσης ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Δ. Μασούτης Α.Ε.», κ. Γιάννης Μασούτης, ένας άνθρωπος με όραμα, στόχους και ισχυρή θέληση, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση.

 Φωτογραφίες από την εκδήλωση και τις βραβεύσεις εδώ (απαιτείται κωδικός).

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας αποστείλουμε τον Κωδικό Εισόδου. Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουμε παρά μόνο για την συγκεκριμένη επικοινωνία μας.